Az Ilag bevonatot
gyakran használják edények, sütőformák és serpenyők belső felületének
bevonására, hogy megakadályozzák az ételek odaégését és segítsenek könnyebb
tisztítást biztosítani. Ez a speciális bevonat rendkívül sima és nem tapadós,
így könnyedén lehet vele sütni-főzni anélkül, hogy az étel leragadna az edény
falára. Az Ilag bevonat létrehozása egy speciális technológiát igényel, amely
tartós és kopásálló réteget képez az edény felületén. A folyamat során a
bevonat egységesen kerül felvitelezésre, hogy mindenhol egyenletes legyen a
tapadásmentesség. Az Ilag bevonat használatakor fontos odafigyelni arra, hogy
ne használjunk éles eszközöket az edényben, mert ez károsíthatja a bevonatot.
Emellett kerülni kell az agresszív tisztítószerek használatát is, mert ezek
szintén roncsolhatják a bevonatot. Összességében az Ilag bevonat egy
nagyszerű megoldás azoknak, akik szeretnének könnyedén sütni-főzni anélkül,
hogy aggódniuk kellene az étel leragadása miatt. Fontos azonban betartani a
megfelelő ápolási útmutatókat ahhoz, hogy hosszú élettartamú maradjon az Ilag
bevonatos edényünk.